Alla måste hjälpa till...

Entusiastiska medlemmar är viktigare än partikassa

Än en gång - sidan ligger kvar av historiska skäl. Alla uppmanas att stödja Landsbygdspartiet i stället.

Följ utvecklingen på vår hemsida
www.restenavSverige.se liksom på blogg och Facebook. Kallelse till årsmöten etc. kommer att publiceras på hemsidan. Det första formella medlemsmötet kommer att hållas så snart vi fått ihop 1500 namnunderskrifter. Jag har ingen möjlighet att personligen besvara alla mail och synpunkter. Däremot avser jag att försöka hålla mailkontakt med dem som kryssat i att de aktivt vill medverka i uppbyggnaden av organisationen.
Formellt så börjar vi med att bilda en förening. Denna skall sedan utse en styrelse och styrelsen skall sedan bestämma om formerna för registrering av partiet. Du som är registrerad medlem i annat parti riskerar att bli utesluten när det nya partiet bildats. Under mellantiden fram tills dess bör du kunna agera i föreningen utan risk för uteslutning pga. den s.k. föreningsrätten. Det finns således inget hinder för en politiker att vara med i en förening som syftar till att stärka landsbygd och småorter. När partiet slutligen bildas får du avgöra vilket parti du skall representera. Vi avser inte att ställa upp i kommun- eller landstingsval eftersom våra frågor i huvudsak berör riksdagen.

Tipsa om hemsidan. Skicka budskapet vidare. Kopiera ett antal pappersexemplar – om aldrig så få - och ta med dig till möten där du träffar likasinnade. Många äldre har ingen dator. Alla måste hjälpas åt. Jag har varken ekonomi eller praktisk möjlighet att klara allt själv. När vi väl kommer in i riksdagen så bör vi få partistöd och då blir allt lättare.

Vill ni ha min medverkan vid något partiöverskridande möte så kanske det går att ordna. Ni når mig på arne@restenavsverige.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan