Låna ut din röst i riksdagsvalet

Fortsätta vara S, C, M, Fp, V, Sd, Miljöpartist ..

Syftet med detta upprop är endast att stärka landsbygdens och småorternas möjlighet att överleva. Vi vill inte förändra politiken i övrigt. Därför är uppmaningen: "Rösta på ditt vanliga parti i kommunalval och landstingsval men låna ut din röst till RestenavSverigepartiet i riksdagsvalet". Ställ krav på dina lokala politiker att på olika sätt driva frågan om det tudelade samhället i riksdagsvalet 2014.
Om vi får proportionellt lika många röster från alla partier så har vi ju inte i grunden förändrat den politiska balansen.
 
Kanske är du rädd för att motståndarblocket skall vinna? Men det är ju väljarna på motståndarsidan också. Förmodligen har du levt under såväl socialdemokratisk som moderat ledd regering. Vad blev den praktiska skillnaden för dig? Kan du säga det?? Men ingen har försökt få hela Sverige att leva. Det skall vi med din hjälp ändra på.  

Skicka in talongen så vi snarast kan visa att vi har 1500 underskrifter och kan registrera partiet.


Och glöm inte skicka uppropet vidare ........

LÄS MIN BLOGG! HJÄLP I STÄLLET TILL ATT GÖRA LANDSBYGDSPARTIET KÄNT!!


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan