Välkommen till vår gästbok

Tacksam för alla inlägg. Jag har i uppropet berättat från min hembygd. Berätta gärna hur utvecklingen varit där du bor, så hela landet kan känna igen sig......

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Annie, den 14. jun, 2012
Jag är uppväxt på landet, när jag blev vuxen tog jag med min sambo ut på landet och fortsatte leva som jag alltid gjort. Bygden jag kommer i från dog mer eller mindre ut när jag var liten, det som gjorde att folk försvann från bygden var när skolan la ner. Jag har länge letat och undrat om någon mer än oss står vid landsbygdens sida och här hittade jag en helt underbar ide! Jag ska sprida det vidare så vi har en chans att rädda våran kära landsbygd!!
E-post:
Skrivet av Anitha Påhlman, den 15. mar, 2012
Lycka till! Jag bor i "Storstaden" Göteborg men även här dör områdena runt om ut.. Bara Köpcentrum och ej längre några trevliga närbutiker. 3 mil utanför Gbg är det helt dött.. Kanske, om jag har tur går nästa flyttlass till Alingsås eller Varberg.. om det finns arbete där.
E-post:
Skrivet av Ingmar Rundberg, den 14. mar, 2012
Arne Önskar oss lycka till, gnällig gubbe?
NEJ! Med erfarenhet och en uppfostran att vara ärlig.
Jag ställer upp!
Lisa hälsar samtidigt som jag hälsar till hustru.
E-post:

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...