Till er som läser.....

Teorier och praktik är inte alltid desamma

 

Öppna gränser – fri invandring 

Visst skulle vi alla önska att världen vore sådan, att man kunde flytta dit man ville, gå i skola där man ville, jobba där man ville (om det fanns jobb), få sjukvård där man ville etc. Men nu är inte verkligheten sådan. 

Människor på landsbygden och i småorter brukar förstå, att oavsett teorier och idéologier, så gäller det alltid att hitta lösningar, som fungerar i praktiken. 

Därför har jag svårt att tro att det är dessa människor som ligger bakom Centerns förslag till fri invandring. Jag tror också att de tycker det är rimligt att människor med hög inkomst har en högre marginalskatt än de med låg. 

Jag kan inte finna annat än att det är Stureplanscentern, som än en gång ägnat sig åt dagdrömmeri och ligger bakom förslaget. 

Och jag lider med de förnuftiga lokala C-företrädarna, som skall behöva försvara tramset.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan