Till er som läser.....

Jag ansluter mig till Landsbygdspartiet!!

Jag har bestämt mig för att ansluta mig till Landsbygdspartiet i stället och lägger därmed ner värvning av medlemmar till RestenavSverige. Det finns ingen anledning att splittra landsbygdsopinionen på två likartade partier. Jag hoppas således att de som velat stödja mitt upprop nu i stället är beredda att stödja Landsbygdspartiet. När jag gick ut med mitt upprop i mars 2012 kände jag inte till partiets existens.

Landsbygdspartiet startades i Örebro län 2010-04-11, när det bara var 6 månader kvar till valet. En av partiets frågor var rovdjurspolitiken, vilket gav publicitet i media och engagerade många människor. Partiet fick därför vid riksdagsvalet på hösten c:a 1800 röster.  Landsbygdspartiet hette då Landsbygdsdemokraterna men blev av denna anledning ofta sammanblandade med Sverigedemokraterna. Namnbytet har helt nyligen godkänts av Valmyndigheten.

Partiet hade redan från starten ett starkt landsbygdsprogram, men kommer att breddas ytterligare. Landsbygdspartiet vill företräda alla människor som bor på landet och i tillhörande småsamhällen. Vi måste se till så att avfolkning och nedläggning av service upphör. Jag har fått möjlighet att lämna synpunkter på partiprogrammet, men den slutliga utformningen inför valet 2014 antas som vanligt i demokratisk form vid riksstämman.

Det är viktigt att du inte bara röstar på partiet 2014 utan att du också blir medlem. Medlemsavgiften är den normala för politiska partier - 100:-, men eftersom partiet inte har något partistöd så är medlemsavgiften extra viktig för Landsbygdspartiet. Det är av samma anledning viktigt att alla hjälps åt att göra partiet känt hos dem som bor på landsbygden och i småorterna. Det finns inga pengar till sådan valpropaganda som övriga partier har råd till.

Se i övrigt www.landsbygdspartiet.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan