Till er som läser.....

Företagsnedläggelser

Jaha, så var det dags igen. Nu skall Tenneco i Vittaryd läggas ned med 122 anställda. Ett mycket hårt slag för detta lilla samhälle. Här i trakten har det tidigare varit Transcom i Strömsnäsbruk med c:a 250 anställda och Myresjökök i Älmhult med c:a 150 anställda. Skall det då aldrig sluta.  Undrar vem som faller härnäst. Blir man arbetslös i Stockholm finns det hundratals andra arbetsgivare inom pendelavstånd. På en liten ort finns kanske ingen mer. Staten måste göra något för att göra det lättare för landsortsföretag att överleva.... Sänkt arbetsgivaravgift t.ex. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan