Till er som läser.....

Markaryds marknad 26/5

Hela dagen gick åt till att göra reklam för RestenavSverige på Markaryds marknad. Fick ihop totalt 98 underskrifter. Några dock ej godkända eftersom man ej skrivit dit de 4 sista siffrorna i personnumret. Räknade senare efter och har nu total c:a 340 st. Mycket arbete innan jag har 1500.  Fått mycket beröm för mina insändare i lokaltidningarna. Det är konstig hur språkets värderingar ändras. I Värmland försökte man dra igång ett landsbygdsparti som man kallade Landsbygdsdemokraterna. Bara för att man använde ordet demokrat så trodde folk att partiet var invandrarfientligt. Några personer har i dag frågat mig samma sak eftersom jag använde ordet Sverige i partibeteckningen. Som jag tidigare framhållit så driver jag endast en fråga - problemet med avfolkning och försämrad sevice. Inget annat. Och namnet kom av det logiska resonemanget: "allt kretsar i dag kring storstäderna men vem bryr sig om resten av Sverige? Jo, naturligtvis RestenavSverigepartiet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan