Till er som läser.....

Text

Jag får en del telefonsamtal och brev från människor i olika delar av landet. Nästan alla tycker att det är bra att jag "rör om i grytan". Oftast är det äldre Centerpartister som hör av sig och som kommer ihåg hur det var förr när det inte var någon tvekan om att Centern var ett landsbygdsparti. Några säger att de gått ur partiet. Men flera menar att utan Centern så hade det sett än värre ut på landsbygden. Säkert ett riktigt påstående. En person hänvisar till en moderat riksdagsman, som lagt fram landsbygdsvänliga motioner men blivit "tillrättavisad" då detta inte gynnade partiet. En person säger att Eskil Erlandsson kommit med flera landsbygdsförslag men fått dem strukna av Anders Borg.  Utåt vill man visa på en enig allians, varför allmänheten aldrig får reda på förslagen. Vem vet - är det rätt så har jag kanske varit för kritisk mot Eskil.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan