Till er som läser.....

Text

Sådärja. Då har de första anmälningarna om medlemskap börjat dansa ner i brevlådan. Det är många som är inne på hemsidan och det är till och med några som gillar den. Men det räcker inte. Jag måste samla ihop 1500 egenhändigt undertecknade medlemsanmälningar. Några har ingen skrivare. Några har inget kuvert. Andra har inget frimärke eller någon brevlåda i närheten. Har vi kommit så här långt i kampen för att landsbygd och småorter skall överleva så får möjligheten att lyckas inte falla på sådana små hinder. Så kom igen om du i övrigt tycker initiativet är bra. //Arne

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan