Till er som läser.....

Text

Till Ingemar Rundberg.

Att älska sitt land och respektera dess lagar är väl ett understatement för alla partier. Men det gäller att påverka politiken så vi får de lagar vi vill ha. Vissa lagar bestämms på EU-nivå men vi har i samband med EU-inträdet förbehållit oss rätten att i vissa frågor bestämma själva. Annars skulle man i de folkrika länderna typ Tyskland, Frankrike, Italien helt kunna köra över oss. Ibland känner vi oss på landsbygden lika överkörda av beslut som fattas i Stockholm, som vi skulle kunnat gjort i Sverige om allt hade besämts från EU. C:a 1% av Sveriges yta bestämmer över resterande 99%.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.03 | 13:05

Punkt 1-4 går ju aldrig att genomföra!
Det är ju faktiskt politiskt harakiri att driva frågan på det sättet!
Vad man kan göra är att höja Grundavdrsget för alla

...
27.01 | 21:39

Rotavdrag för skogsskötsel är fel. För en skogsägare är ju hela omkostnaden för skogsskötsel redan avdragsgill. Det skulle i så fall vara extra avdrag.

...
27.01 | 20:00

Ja just rätt, Arne, vi måste jobba på alla fronteroch p alla sätt för att bli iakttagna. Vi måste vara våghalsiga ideer, ROT-avdrag i skogsskötsel.

...
31.12 | 20:10

Ni borde liera er med Härjedalspartiet som också driver landsbygdsfrågor. Olle Larsson i Härjedalspartiet kommer att få en riksdagsplats i SD i vår!

...
Du gillar den här sidan